.
Buscador
Buscar
Inici Ajuntament Calldetenes XLV Premis literaris de Calldetenes
març - maig
4 - 31
Infantil
Gent gran
Parelles
Juvenil
Llibres i literatura

XLV Premis literaris de Calldetenes

Calldetenes, Calldetenes com arribar-hi?

En aquesta 45a edició, el termini per a la presentació de les obres finalitza el 31 de maig,  i, continuant amb el format anterior, caldrà presentar els treballs en format electrònic. Amb la transició del paper cap als mitjans electrònics, s’encara una actualització i modernització del concurs, així com la millora en l’eficiència, en la sostenibilitat i en la reducció del consum de paper, per contribuir en la minimització l’impacte ambiental.

La convocatòria compta amb els guardons següents:

45è Premi de novel·la Armand Quintana: dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra.
45è Premi de poesia Jacint Verdaguer: dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra.
17è Premi de teatre Lluís Solà i Sala: dotat amb 2.000 € i la publicació de l’obra.
30è Premi Co, Co, Còmics: dotat amb 1.000 € per a adults i per al premi especial del jurat, i 500 € en categoria infantil.
39è Premis literaris per a estudiants dels països catalans: dotats amb 1.120 € repartits en sis categories per franges d’edat.
39è Premis literaris per a estudiants d’educació primària i ESO de Calldetenes: dotats amb 745 € repartits en cinc categories per franges d’edat.
L’adjudicació dels premis es farà durant la Festa Major de Calldetenes, en un acte que se celebrarà el dissabte 21 de setembre de 2024 a l’Auditori Teatre de Calldetenes. En la celebració dels premis hi col·laboren Òmnium Cultural, el Consell Comarcal d’Osona, l’Espardenya Teatre i la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar les bases completes a la pàgina web de l'ajuntament. 

Altres