.
Buscador
Buscar
Inici EL 9 NOU Osona Presentació del llibre: "Syrah i les filles de la vinya"
juny
10
12:00
Llibres i literatura
Gent gran
Parelles
Juvenil

Presentació del llibre: "Syrah i les filles de la vinya"

Llibreria Vuk, Torelló com arribar-hi?

Presentació del llibre a càrrec de l’autora Victoria Fernández i la periodista i enòloga Ruth Troyano.

Si alguna cosa agrada a VUK, és el vi. Millor companyia impossible per una presentació o per gaudir de la companyia de les autores un cop acabada la xerrada. Així que era gairebé una necessitat portar aquest llibre i la seva autora fins aquí.

SYRAH I LES FILLES DE LA VINYA és l'obra de Victòria Fernández. Amb un postgrau en cultura vitivinícola a la butxaca i, després de col·laborar amb el programa de ràdio Penedès en Xarxa, presenta aquesta novel·la sobre el Penedès del s. XIX.

Una història sobre sagues familiars, un llibre on "La vinya, l'amor i la passió es fonen en un relat èpic,protagonitzat per unes dones que defensen i treballen la terra, en una novel·la plena de traïcions, intrigues i romanços al voltant de les quatre grans famílies viticultores del Penedès".

Durant la presentació l'acompanyarà la periodista i sommelier Ruth Troyano, especialitzada en turisme enològic. Acèrrima defensora de la cultura i el vi, i de totes les possibilitats que poden sorgir en la seva unió. La conversa entre les dues pot ser d'allò més interessant.
"Syrah és una declaració d'amor a una terra i a una cultura; la devoció per un ofici centenari"