.
Buscador
Buscar
Inici EL 9 NOU Osona Presentació del llibre: "Sexe fora de norma: Gelats"
juny
9
19:00
Llibres i literatura
Gent gran
Parelles

Presentació del llibre: "Sexe fora de norma: Gelats"

Llibreria Vuk, Torelló com arribar-hi?

Presentació del llibre a càrrec de la directora del projecte Sílvia Catalán i l’escriptora i sexòloga Elena Crespi.

Sexe fora de norma és un projecte capitanejat per Sílvia Catalán, que pretén donar peu a parlar d'una sexualitat diversa i inclusiva, allunyada dels estereotips marcats per la pornografia i pel sexe fal·locèntric. En aquesta edició (precedeixen aquest llibre dos altres reculls) el tema central són històries que s'allunyen del coitocentrisme.

A la presentació hi trobarem a la directora del projecte (també psicòloga i sexòloga) Sílvia Catalán, conversant amb Elena Crespi que n'ha escrit un dels relats. Una conversa divertida, distesa i amena, on parlaran d'on sorgeix el concurs, del perquè elles com a sexòlogues consideren imprescindible poder recomanar lectures que siguin feministes, i explicaran alguna anècdota dels relats.

Un divendres vespre per parlar de sexualitat d'una manera divertida i emportar-nos a casa alguns coneixements nous.
“Trobarem peces literàries que tracten temes com el consentiment, l’onanisme, el no binarisme, el descobriment de la sexualitat, l’acceptació del propi cos, la comunicació amb la parella, els jocs sexuals, les fantasies o la solitud buscada, tot des d’una perspectiva feminista, oberta i integradora”