.
Buscador
Buscar
Inici EL 9 NOU Osona Pati de l’Os
juny
9
22:00
Parelles
Juvenil
Nocturn

David Bowie, The Cars, Coldplay, R.E.M., Eels, Depeche Mode, The Cure, Adrià Puntí, Soda Stereo, Talking Heads, Radio Futura, etc… tots en un!

La proposta de NINI PROJECT és singular per naturalesa. Neix de la voluntat de fer una reinterpretació particular del ‘hit’. Què fa que una cançó es converteixi en universal? Les vegades que es reprodueix a l’Spotify? La quantitat de versions que se n’han fet? La quantitat de gent que la coneix? Nosaltres pensem que un ‘hit’ no s’hauria de mesurar en termes quantitatius, sinó en termes qualitatius. 

Així doncs, NINI PROJECT és un projecte de cerca de cançons que potser van ser ‘hits’ en el seu moment, potser encara ho són, potser no ho van ser mai, però que són, sobretot, grans cançons. No renunciem a l’essència del ‘hit’, a la seva popularitat i el seu “ganxo”, però el presentem al públic com si es tractés d’una peça de col·leccionista triada, mimada i servida amb tot el respecte. El públic es deixa portar per un repertori imprevisible de temes que pot conèixer més o menys, però que gaudeix de principi a fi com si fos la primera vegada que els sentís.

NINI PROJECT: Ramon Altimir (teclats i veus), Martín Galdin (veu principal i hormònica), Lluís Màrquez (guitarra), Ignasi Pla (guitarra i veus), Joan Rovira (baix) i Quim ‘Benítez’ Vilaplana (bateria).

Qui més qui menys, tenim experiències musicals diverses com Sau, El último de la fila, Sr. Roberto, Karda Fàstik o Cave Canem.
 
Entrada: 10 euros.
Venda anticipada: 8 euros. Clica aquí per adquirir-les.
Important: servei de bar al mateix Pati de l’Os.
Pàrquing gratuït.

Música