.
Buscador
Buscar
Inici EL 9 NOU Osona Mostra de tallers dels cursos de teatre de l'Escènic Vic
maig
27 - 28
10:00
Infantil
Parelles
Juvenil
Gent gran

Mostra de tallers dels cursos de teatre de l'Escènic Vic

Espai ETC, Vic com arribar-hi?

Escènic Vic som una escola de teatre amb seu al Seminari Vic (www.escenicvic.cat) i aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig, presentem els tallers dels cursos de teatre d’aquest any a
l’equipament ETC de l’Ajuntament de Vic.

Per Escènic Vic la presentació dels tallers és on s’aglutina el treball fet durant el curs i és on
l’alumnat el presenta davant de públic. Al llarg d’aquest cap de setmana es podran veure un total de vuit tallers repartits en els dos dies, d’alumnat de vuit anys fins a persones adultes, un total de vuitanta alumnes trepitjaran l’escenari de l’ETC. El professorat que els ha acompanyat al llarg del curs són en Jordi Arqués, l’Abel Cobos, la Laura Domènech, l’Abel Reyes, la Marian Toril i l’Anna Valldeneu.

Aquest curs, també es podrà veure el taller de teatre impartit al club CAR de Sant Tomàs, aquest és fruit de l’acord de col.laboració entre el Seminari Vic, Sant Tomàs i Escènic Vic per dur a terme aquest curs. Catorze usuaris i usuàries del Club CAR representaran el seu taller de creació dissabte a les 12 del migdia “Tot és possible”, acompanyades de voluntàries europees i
educadores i el professorat que els ha acompanyat al llarg del curs han estat en Jordi Arqués,
l’Abel Cobos i la Marian Toril.

La jornada de dissabte començarà a les deu del matí amb el grup dels més petits que
representaran “El museu del terror”, un taller de creació. Continuarem amb el grup de teatre del club CAR de Sant Tomàs. I a la tarda es podran veure els dos tallers de Teatre Musical Jove: A les quatre de la tarda “La família Adams” i a les sis de la tarda es representarà l’últim taller del dia “Chicago” amb l’alumnat més gran.

Continuarem diumenge amb el curs d’Iniciació al Teatre Musical que interpretaran “Coses que passen al regne” i a les dotze el taller del grup de Teatre Jove l, alumnat de 12 a 14 anys, que representaran “Ràdio Resistència”. I a la tarda es podran veure els dos grups de Teatre Jove II, alumnat de 15 a 18 anys. El primer es representarà a les quatre de la tarda “Carpe diem. Els dies que vam ser lliures” a partir de la pel.lícula “El club dels poetes morts” i acabarem la Mostra de tallers amb “Estudi d’Escenes” del grup de Teatre Jove II que ens representaran monòlegs.

Només ens queda dir a tot l’alumnat MOLTA MERDA! I sobretot, que gaudeixin de l’experiència!

Espectacles