.
Buscador
Buscar
Inici EL 9 NOU Osona Inauguració de l'exposició fotogràfica: "Alguns escenaris"
juny
2
19:00
Art
Gratuït

Inauguració de l'exposició fotogràfica: "Alguns escenaris"

Galeria Tres-e-u, Vic com arribar-hi?

ALGUNS ESCENARIS és una exposició fotogràfica que neix, com els seus llibres “20 toneladas: arte contemporáneo para turistas” (Lapislàtzuli, 2020) i “23 Museos” (2023), de la seva conferència-performance “Això és art?”, representada des de 2009. El tancament pandèmic va incrementar la seva agradable necessitat de fotografiar llocs bastits sobre la taula del taller: interiors, paisatges, edificis, decorats de pel·lícules, escenaris de quadres o de fotos. Qualsevol lloc vist, recordat o somiat, que li semblava interessant i fos reproduïble sense grans dificultats, se li convertia en motiu fotogràfic. 

Una part de les obres exposades formen part de fotollibre 23Museos (2023), que serà presentat a la nostra Galeria. Luís Izquierdo-Mosso (Sestao, 1954). Artista emergent des de 1977. Ha realitzat obres en tot tipus de tècniques i materials, i s'ha atrevit a mostrar-les en diferents exposicions individuals i col·lectives, fins i tot ha rebut alguns premis gràcies a l’originalitat dels seus treballs o a la força del destí. 
Té obres al Museo de Bellas Artes de Bilbao, Artium (Vitoria-Gasteiz), el Museu de l’Empordà (de Figueres) i al Círculo de Bellas Artes (Madrid), així com a altres col·leccions privades. 

Ha publicat textos, ha estat comentarista d'art a Radio Euskadi, ha impartit cursos sobre estètica fotogràfica, sobre l'obra de Dalí o sobre art contemporani. Ha comissariat exposicions al Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona, entre d'altres. També ha estat professor de Filosofia a Batxillerat durant bastants anys.


Exposicions