.
Buscador
Buscar
Inici EL 9 NOU Osona Festival Microclima
juny
3
18:00
Gent gran
Parelles
Juvenil
Infantil
Gratuït

18:00h Hey Kid
Sota el nom artístic de Hey Kid s’hi amaga Santi Vancells, músic i compositor, que va estrenar-se en solitari l’any 2021 amb el senzill “Que tal te va?”. Amb una proposta indie-pop, molt intimista i sincera, aquest jove compositor amb arrels camprodonines, ha passat ja per alguna de les sales més emblemàtiques de Barcelona i Madrid i prepara un primer disc que veurà la llum properament i del qual al Microclima podrem sentir una primera mostra.

19:15h Anna Andreu
Anna Andreu torna de nou acompanyada per Marina Arrufat per a presentar La mida, el seu nou disc recentment guardonat amb el Premi Enderrock a millor disc de cançó d’autor segons la crítica. Vuit cançons que immediatament s'han convertit en unes perfectes successores del peculiar estil que les caracteritza i que tant ens va atrapar en Els Mals Costums. Amb temprança i subtilesa, Anna Andreu ens regala una vegada més la bellesa de les seves lletres i de les seves cançons, sense grans artificis, però amb la capacitat d'impactar allí on les paraules més commouen.

20:30h Mazoni
Mazoni, un dels grans referents de l’escena musical gironina, celebra aquest 20 anys sobre els escenaris i per commemorar-ho prepara una gira única on recuperarà els 20 hits més destacats de tots aquests anys i els donarà una nova vida. Una oportunitat immillorable per descobrir i redescobrir el bo i millor del repertori del bisbalenc, amb cançons convertides ja en grans clàssics com “Eufòria”, “No tinc temps” o “A.I.L.O.I.U.” entre moltes altres.

Música