.
Buscador
Buscar
Inici Cineclub Vic Males terres (VO)
juny
13
20:00
Art
Juvenil
Parelles
Gent gran

Sessió del Cineclub Vic amb la projecció de “Males terres” (Terrence Malick, 1973). Projecció en 35 mm per cel·lebrar els 50 anys d'una de les pel·lícules més influents del cinema independent nord-americà.

VO en anglès amb subtítols en català.
Dakota del Sud, 1959. Quan el rebel Kit Carruthers (Martin Sheen) coneix la jove de quinze anys Holly Sargis (Sissy Spacek), decideix deixar enrere la seva vida mediocre i assolir el triomf sigui com sigui. Però després d'un tràgic incident, la parella de joves es converteixen en fugitius.
Celebrem el 50 aniversari de l’òpera prima de Terrence Malick qui, amb menys de trenta anys, va debutar a la direcció amb un títol que deixaria empremta en el cinema nord-americà de l’època i, de pas, marcaria les línies mestres de la seva filmografia: elegància i imatges poètiques per retratar el vessant més obscur de la naturalesa humana. Inspirada en una història real, Males terres és un retrat social contundent sobre l’Amèrica profunda, i un autèntic clàssic del cinema independent nord-americà.

Terrence Malick

Director, guionista i productor de cinema nascut a Ottawa el 1943. Llicenciat en filosofia, va firmar un dels debuts més insòlits del cinema nord-americà. Al llarg de la seva dilatada carrera hi trobem alguns curts i els llargs Días del cielo (1978), La delgada línea roja (1998), El nuevo mundo (2005), El árbol de la vida (2011), To the Wonder (2012), Night of Cups (2015), Voyage of Time (2016), Song to Song (2017) i Vida oculta (2019).

Cinema