.
Buscador
Buscar
Inici Cineclub Vic Cineclub Vic - Dispararon al pianista
juny
11
20:00
Juvenil
Parelles
Gent gran
Art

Cineclub Vic - Dispararon al pianista

Espai ETC, Vic com arribar-hi?

Comprar entrades

Basada en fets reals, la pel·lícula segueix la trepidant investigació d’un periodista musical de Nova York durant els anys 60 i 70 per esbrinar què hi ha darrere la misteriosa desaparició del pianista brasiler Tenorio Jr, un prometedor músic que va veure truncada la seva carrera per una sèrie d’atzaroses injustícies.

La nova col·laboració del tàndem format per Fernando Trueba i Javier Mariscal després de Chico & Rita es compon de moltes i diverses capes. És un thriller d’animació musical que, a ritme de jazz i bossa-nova, serveix d’homenatge a la figura de Tenorio Jr. També hi trobem un autèntic treball d’investigació que destapa un dels períodes més foscos de la història d’Amèrica Llatina. Una pel·lícula que és una carta d’amor a la vida, a l’art i a la música.

Nascut el 1950 Almassora, Comunitat Valenciana, Javier Mariscal és un dissenyador gràfic, il·lustrador i animador que ha treballat en molts i diversos camps. El director Fernando Trueba (1955, Madrid) va debutar amb Opera Prima el 1980. Ha rodat títols importants dins de la cinematografia espanyola com Belle Époque (1992) o La niña de tus ojos (1998). La seva relació amb Mariscal va néixer arran del documental Calle 54 (2000) i va desembocar en la creació de Chico & Rita (2010) i la posterior Dispararon al pianista

Altres