.
Buscador
Buscar
Inici EL 9 NOU Osona 79è Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell de Tona
maig
28
11:15
Cultura popular
Infantil
Gent gran
Parelles
Juvenil

79è Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell de Tona

Tona, Tona com arribar-hi?

MATÍ
A 1/4 de 12, al jardí de l’espai Muriel Casals, representació del conte de l’Aplec, a càrrec del grup jove del Tona 78 Talia.

A les 12, al jardí de l’espai Muriel Casals, PROCLAMACIÓ DE LA ROSERAIRE MAJOR d’enguany, Anna Cussó i Torner i del TRAGINER MAJOR Albert Mombiedro i Boneu i tot seguit, CRIDA DE L’APLEC, a càrrec de M. Dolors Feliu i Torrent, que serà presentada per Dolors Casacuberta i Camps, membre del grup de l’ANC de Tona amb assistència de les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde Il·lm. Sr. Amadeu Lleopart i Costa. En finalitzar l’acte, també a l’Espai Muriel Casals, SARDANES a càrrec de la cobla Vila d’Olesa i REFRIGERI POPULAR.

TARDA
A les 2 de la tarda, a l’Espai Muriel Casals, dinar popular*.

A les 2/4 de 6, a la plaça Major, SARDANES a càrrec de la cobla Vila d’Olesa.

A les 2/4 de 7, GRAN DESFILADA DE CARROSSES en honor de la Roseraire i Traginer Majors amb la participació dels bastoners, grallers i la colla gegantera de Tona.

En acabar la desfilada, a la plaça Major, ball i festa amb l’Esbart, bastoners, els gegants i capgrossos, ballada popular de les Gitanes de Rubí i acabarem amb música i danses i el correfoc de La Colla de Diables de Tona**.

En cas de mal temps, traslladarem aquests actes al pavelló.

VESPRE
A l’entrada de fosc, al puig del Castell, GRANS FOGUERES per anunciar l’Aplec a tota la Plana. (Donada l’especial situació de sequera, quedem a l’espera dels permisos corresponents)


* Es podran adquirir els tiquets del dinar (preu: 20€) a l’Ajuntament de Tona, fins al dia 24 de maig (aforament limitat a 100 persones).
** En el decurs del ball, l’Esbart vendrà entrepans perquè puguem sopar.

Fires i festes