Actes creats per: Ajuntament de Seva

Filtres
Filtrar per
Comarca
Població
Categoria
Segons públic
Segons tipologia
desembre
2
19:30

Qui no ha hagut de salvar un bon pollastre a la seva vida? Guillem Estadella, tot i la seva curta edat, ja hi ha hagut de resoldre uns quants. Per això, està decidit a fer teràpia amb el públic, i parlar de totes aquelles situacions complicades que, de bon segur, més d'algun ho ha viscut.

Espectacles
gener
20
19:30

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Inspirada en els espectacles populars del...

Espectacles
febrer
4
18:00

Scaramanga o l'home de la pistola d'or, és sinònim d'elegància i potència. L'entorn de l'agent secret 007 i la música que acompanyen aquestes pel·lícules ha estat font d'inspiració per aquests joves músics. El nou disc de l'Héctor Martín i el Pere Miró recull tota l'energia que transmeten quan estan...

Música
febrer
10
19:30

L'obra descriu el pensament d'un porc que sap que l'únic objectiu a la vida es engreixar per servir d'aliment als humans. Ens plantegen de manera intimista i sincera les darreres hores de vida d'un porc. Una reflexió lúcida sobre la nostre manera de viure però sobretot de morir.

"La vi...

Espectacles
febrer
25
17:30

Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i que atrauen la curiositat de l’espectador a tot el món. Gràcies al musical de Madrid, el Rei Lleó, és sense dubte, la referència del moment. Per això, després de la nostra experiència a la Gran Via de Madrid amb altres espectacles, amb espec...

Espectacles
març
9
19:30

Mazo Diva és un espectacle de comèdia i burlesca. En aquest show es barrejar la comèdia en viu a l'estil Stand-up amb la burlesca.

Neix de la revisió de l'Stand-up més pur, portat a un llenguatge teatral amb tocs de cabaret.

A través de la interacció constant amb el públic...

Espectacles

Es tracta d'una obra en forma de monòleg, en la qual l'actor narra diversos contes, especialment de caire reflexiu, teixint-los a través dels temes que afecten a tota condició humana: la Felicitat, el Treball, la Identitat, la Mort, la Poesia, el Dolor, la Llibertat, l'Humor, la Veritat, l'Amor, els...

Espectacles
març
24
18:00

FESTA GROSSA és un espectacle d'auto homenatge a 25 anys de carrera.
25 anys de penes i glòries.
Bé, més penes que glòries.

Humor, ironia, un punt d’absurd i un xic de crítica és el que trobareu en aquest nou espectacle de Xuriguera i Faixedas.

2 actors, 2 micr...

Espectacles
abril
7
18:00

La història silenciada de les dones que van perdre la guerra. Un grup de dones, empresonades a la madrilenya presó de “Las Ventas”, enarbora la bandera de la dignitat i el coratge com a única arma possible per enfrontar-se a la humiliació, la tortura i la mort. Una història de coratge i dignitat que...

Espectacles

Un repàs a la trajectòria del grup de Sant Sebastià focalitzat en la primera i exitosa etapa del grup amb Amaia Montero com vocalista i líder.

La veu de la Gal·la Ferran-Grau ens acosta al timbre tan característic de l'Amaia i el repertori escollit és un viatge als èxits de sempre de la...

Música
abril
28
17:30

Dos venedors ambulats refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que degut a la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

BAOBAB és un homenatge a totes aquelles persones, grans i menuts, als que la violència dels...

Espectacles
maig
12
18:00

Tessa és una psicoterapeuta a la que han sol·licitat un informe mèdic sobre una de les seves pacients per presentar-lo als jutjats.

És el cas més excepcional que ha viscut Tessa en els seus vint anys d’experiència.

A mida que el tractament avança, comença a preguntar-se cos...

Espectacles